Opis

Kocke za sestavljanje Športni avto, sestavljen iz 1322 elementov lea

Block Set je odlična ponudba za vse ustvarjalne otroke, ki so navdušeni nad zlaganjem in razstavljanjem igrač v primefaktorje. Ta zanimiva dejavnost bo pripomogla k razvoju otrokove barvite domišljije, hkrati pa bo izboljšala njegove ročne in tehnične spretnosti, pa tudi pamet in spretnosti naredi sam. Poleg tega bo model za samosestavljanje izboljšal logično razmišljanje in potrpežljivost otroka ter ga dodatno utišal.

Tehnični set kock vsebuje 1322 elementov iz varnih in certificiranih materialov. Športni avto na daljinsko vodenje bo navdušil vsakega ljubitelja športnih vozil, barvna shema pa bo odlično odražala njegov značaj. Dodatna prednost predstavljenega kompleta je možnost kombiniranja z lego kockami. Po namestitvi motorja z daljinskim upravljalnikom boste svoj model avtomobila oživili. Motor je na voljo v naši trgovini.

Komponente kompleta:

– bloki za sestavljanje športnega avtomobila: 1322 elementov

– navodila za uporabo

Dimenzije avtomobila:

33,4 cm x 9,9 cm

Velikost paketa:

– škatla za športne avtomobile: 46 cm x 11 cm x 38 cm

Športni avto je namenjen otrokom starejšim od 8 let. Igrača ima CE certifikat in ustreza standardu EN 71. Komplet je zapakiran v škatli, tako da je darilo za otroka.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, zaradi uporabe manjših delcev.

UVOZNIK: LEANTOYS