Opis

Kocke za sestavljanje Športni avto Blaze oranžna/C 295 elementov lea

Ta komplet kock je odlična izbira za vse ustvarjalne otroke, ki so dopolnili 6 let in so navdušeni nad sestavljanjem in razstavljanjem igrač. Ta zanimiva dejavnost bo pomagala razviti otrokovo barvito domišljijo, obenem pa izboljšati njegove ročne in tehnične spretnosti ter spretnost in spretnost za DIY. Poleg tega bo model za samosestavljanje izboljšal otrokovo logično razmišljanje in potrpežljivost ter ga dodatno pomiril.

Komplet kock vsebuje 295 elementov iz varnih in certificiranih materialov. Opeke so trpežne in jih je zelo enostavno spojiti. Vozilo upravljamo z daljinskim upravljalnikom ali aplikacijo, ki omogoča vožnjo naprej/nazaj in bočno zavijanje. Daljinski upravljalnik deluje pri 2,4 GHz. Prihaja s fiksno šasijo, na kateri lahko zgradimo model. Vsa vozila imajo velika, prožna gumirana kolesa, tako da bodo šla čez lahke ovire in se oprijela cestišča.

Avto ima popolnoma opisna navodila za uporabo, upravljate pa ga preko aplikacije na telefonu! Lahko ga preprosto prenesete s skeniranjem kode QR. Na voljo je za Android različice 8.0 in IOS različice 12.0.

Druga možnost je upravljanje z daljinskim upravljalnikom, potrebujete dve bateriji AA 1,5 V, nista priloženi. Po drugi strani pa avto potrebuje tri 1,5 V AA baterije, ki niso priložene.

 

Tehnični podatki:

– komponente: 295

– največja hitrost pribl. 3,5 km/h

– doseg: pribl. 25 m

– 2.4G daljinski upravljalnik

– navodila

 

Dimenzije vozila:

20 cm x 5,5 cm

Dimenzije embalaže:

35 cm x 24 cm x 6 cm

Vsi elementi predstavljene igrače so izdelani iz otrokom varnih, certificiranih materialov. Komplet ima CE certifikat, zaradi česar je idealno darilo za otroke – še posebej tiste, starejše od 6 let. Nanj je vredno biti pozoren, saj je v embalaži veliko elementov majhnih dimenzij.