Opis

Predstavljeni komplet je predlog za mlade, pametne oblikovalce. Ta 621-delni set razvija domišljijo, ročne spretnosti in natančnost. Skozi igro se otrok nauči logično razmišljati, uporabljati predmete in jih povezovati med seboj. Predstavljeni komplet je odlična zabava za najmlajše ljubitelje orožja in vojske.

Puška ima vse, kar otrok potrebuje, da si predstavlja vojaške misije, bojevanje s sovražnikom in številne druge vznemirljive dogodivščine. Bloki so trpežni in jih je zelo enostavno povezati. Izgleda kot jurišna puška M4A, ki ima premično cev, sprožilec, odstranljiv nabojnik.

 

Komponente kompleta:

– bloki 621 elementov

– slikovno navodilo

 

Zložene mere: 

70 cm x 24,5 cm x 7 cm

Velikost paketa:

42 cm x 35 cm x 9 cm

Vsi elementi predstavljene igrače so izdelani iz certificiranih varnih materialov za otroke. Ta komplet ima certifikat CE, zaradi česar je idealno darilo za otroke – še posebej tiste, starejše od 8 let. Na to je vredno biti pozoren, saj je v paketu veliko elementov majhne velikosti.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

PROIZVAJALEC: LEAN TOYS