Opis

Gradbeni bloki Auto Sports Race Car Blue R/C 325 kock

Set kock je odličen predlog za vse ustvarjalne otroke, starejše od 6 let, ki jih navdušuje sestavljanje in razstavljanje igrač. Ta zanimiva dejavnost bo pripomogla k razvoju otrokove barvite domišljije, hkrati pa bo izboljšala njegove ročne in tehnične spretnosti, pa tudi bistroumnost in smisel za DIY. Poleg tega bo model za samosestavljanje izboljšal otrokovo logično razmišljanje in potrpežljivost ter ga dodatno pomiril.

Komplet kock vsebuje 325 elementov iz varnih in certificiranih materialov. Bloki so trpežni in jih je zelo enostavno povezati. Vozilo upravljamo z daljinskim upravljalnikom ali aplikacijo, ki omogoča vožnjo naprej/nazaj in bočno obračanje. Daljinski upravljalnik deluje na frekvenci 2,4 GHz. Opremljen je s fiksno šasijo, na kateri lahko sestavimo določen model. Vsa vozila imajo velika, gibljiva gumirana kolesa, zahvaljujoč katerim bodo prevozila lahke ovire in se držala površine.

Avto ima odlično opisana navodila za uporabo, upravlja se preko aplikacije na telefonu! Lahko ga preprosto prenesete s skeniranjem kode QR. Na voljo je za Android različice 8.0 in IOS različice 12.0.

Druga možnost je daljinski upravljalnik, potrebujete dve bateriji AA 1,5 V, nista priloženi. Avtomobilček potrebuje tri baterije 1,5 V AA, ki niso priložene.

 

Tehnični podatki:

– elementov: 325

– največja hitrost okoli 3,5 km/h

– domet: približno 25 m

– 2.4G daljinski upravljalnik

– navodila za uporabo

 

Dimenzije vozila:

20 cm x 5,5 cm

Velikost paketa:

35 cm x 24 cm x 6 cm

OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, zaradi uporabe manjših delcev.

Vsi elementi predstavljene igrače so izdelani iz certificiranih varnih materialov za otroke. Ta komplet ima certifikat CE , zaradi česar je idealno darilo za otroke – še posebej tiste, starejše od 6 let . Na to je vredno biti pozoren, saj je v paketu veliko elementov majhne velikosti.

UVOZNIK: LEANTOYS

Varnostna opozorila

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.