Opis

Kmetija z živalmi Tiger DIY Kit Lea

Naredite sami, lahko ustvarite kmetijo! S tem gradbenim kompletom imate vse elemente za gradnjo kmetije z ograjo in lopo. Zbrati boste morali svoje živali in delovna orodja. Kmetija bo poskrbela za več zabave in zabave za otroke. Pri aranžiranju otrok vadi natančnost in ročne spretnosti, razvija domišljijo ter izboljšuje spomin in koncentracijo. Veliko ugodnosti in odlična zabava!  

Lopa z odpirajočimi se vrati in okni bo prostor za vaše figure. Velikost ograde za živali je popolnoma odvisna od vas in tega, kaj se boste odločili zgraditi. Za red na kmetiji bosta skrbela dva kmeta, svoje mesto bodo dobile živalske figurice. 

Elementi kompleta: 

– elementi za gradnjo lope 

– elementi za gradnjo domačije 

– samokolnica 

– vile, metla 

– navidezna hrana

– dva kmeta 

– živali: jelen, sova, tiger s tigrčkom, srna, slon 

– navodila za montažo 

 

Dimenzije:

– jelen: 10 cm x 10 cm x 4 cm 

– slon: 12 cm x 8 cm x 5 cm 

– sova: 12 cm x 6 cm x 5 cm 

– kmet: 9 cm 

– lopa: 40 cm x 40 cm x 35 cm 

– ograja: 12 cm x 6 cm x 1 cm 

 

Velikost paketa: 

 60cm x 42cm x 13cm 

Vse figure v kompletu so izdelane iz varnega in certificiranega materiala. Zaradi dimenzij elementov v kompletu je igrača namenjena otrokom starejšim od 3 let. Igrača ustreza  standardu EN71 , kar zagotavlja varno uporabo.

Vse figure v kompletu so izdelane iz varnega in certificiranega materiala. Zaradi dimenzij elementov v kompletu je igrača namenjena otrokom starejšim od 3 let. Igrača ustreza standardu EN71, ki skrbi za njeno varnost.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.