Opis

Kmetija z živalmi Konj DIY Kit

Naredite sami, lahko ustvarite kmetijo! S tem gradbenim kompletom imate vse elemente za gradnjo kmetije z ograjo, skednjem. Kmetija bo otrokom omogočila več zabave in zabave. Malček bo videl, kakšno je življenje na podeželju, katere živali so tam, npr. konj, koza. Med sestavljanjem sestavljanke otrok vadi natančnost in ročne spretnosti, deluje domišljija, izboljšata se spomin in koncentracija. Veliko ugodnosti in odlična zabava!

Samokolnica vam bo omogočila prevoz orodja in potrebnih stvari na kmetiji iz kraja v kraj. Ko si vzamete odmor od dela, se lahko sprostite v skednju, ki je zgrajen na dvignjeni ploščadi. Domačija bo sprejela vse domače živali in vam omogočila primerno oskrbo s posebnimi napajalniki in hrano, ki so v kompletu. Malček bo spoznal, kakšno je življenje na podeželju.

 

Elementi kompleta:

– elementi za gradnjo lope

– elementi za gradnjo lope

– samokolnica

– orodje: metla, vile, bencinska kosilnica

– živali: konj, kmet, koza

– seno, krma, kontejnerji

Dimenzije ograje:

18 cm x 18 cm

Dimenzije figur:

kmet – 10 cm

konj – 10 cm

koza – 9 cm

Dimenzije paketa:

48 cm x 32 cm x 9 cm

Vse figure v kompletu so izdelane iz varnega in certificiranega materiala. Zaradi dimenzij elementov v kompletu je igrača namenjena otrokom starejšim od 3 let. Igrača ustreza standardu EN71, ki skrbi za njeno varnost.