Opis

Kmetija, hlev, živalska domačija, kmetija, dva traktorja

Vašega otroka je že od nekdaj zanimalo, kakšno je življenje na podeželju. Zdaj imate lahko enega svojega doma, a prvi korak je, da ga sestavite. Naredite sami, lahko ustvarite kmetijo! Otrokom zagotavlja več zabave in razvedrila. Malček bo spoznal kmetijo in živali npr. ovco, kravo.

Celotna kmetija ima vse potrebne elemente za delo. Na kmetiji sta dva traktorja s prikolico, ena specialna za vlečenje lesa. Zadaj je hlev, kjer spijo živali, ki so v kompletu. S tem gradbenim kompletom imate vse dele za gradnjo kmetije z ograjo, hlevom in sedeži.

Pri sestavljanju vaš otrok razvija natančnost in ročne spretnosti, domišljija divja, spomin in koncentracija se izboljšata. Veliko plusov in super zabave!

Kmet ima veliko dela. Naj vaš otrok med čudovito kmečko igro spozna vse kmečke obveznosti, spodbudila pa bo tudi k ustvarjanju dogodivščin v podeželskem okolju.

 

Elementi kompleta:

– elementi za sestavljanje kmetije

– skedenj

– dva traktorja

– dve prikolici

– živali: krava, konj, koza

– ograja

 

Dimenzije elementov kompleta:

– splošne dimenzije

54 cm 62 cm x 20 cm

– hlev:

27 cm x 20 cm x 12 cm

– Božična jelka:

20 cm visoko

– traktor s prikolico

dolžina: 18 cm

– živali

4 cm x 4 cm x 2 cm

– traktor

8 cm x 5 cm x 4 cm

 

Dimenzije paketa:

75 cm x 38 cm x 6 cm

 

Vse figure v kompletu so izdelane iz varnega in certificiranega materiala. Zaradi dimenzij elementov v kompletu je igrača primerna za otroke starejše od 3 let. Igrača ustreza standardu EN71, ki skrbi za njeno varnost.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let, zaradi uporabe manjših delcev.

PROIZVAJALEC: LEAN TOYS