Opis

Klaviatura z mikrofonom Črna

Dobrodošli v svet glasbe in kreativne zabave s črno tipkovnico in mikrofonom! Ta realistična igrača bo malčkom omogočila nepozabne trenutke glasbene avanture in razvijala njihovo zanimanje za zvoke. Zahvaljujoč temu se bodo otroci lahko počutili kot pravi umetniki!

Ta impresivna tipkovnica z dimenzijami: 75 cm x 19 cm x 25 cm vzbuja občudovanje s svojim videzom. Tipke ob vklopu zasvetijo z nežno svetlobo, kar mu daje edinstven čar. To interaktivno glasbilo, ki ga poganja elektrika, ponuja izjemne možnosti. Ima veliko funkcij, zahvaljujoč katerim imajo vaši otroci na izbiro številne možnosti. Malčki lahko prilagajajo glasnost in tempo, ko raziskujejo različne zvoke in ritme. Ne glede na to, ali solo ali v ritmu razpoložljivih pesmi, se bo vsak otrok počutil kot pravi glasbenik.

Je več kot le inštrument – ​​je cel spekter glasbenih izkušenj. Skupaj z notnim stojalom lahko malčki predvajajo svoje najljubše melodije ali ustvarjajo lastne skladbe.

Zahvaljujoč mikrofonu, ki je pomemben del tega kompleta, lahko male zvezdice zapojejo ob glasbi in vadijo svoje glasovne sposobnosti. Dodaja dodatno plast interaktivnosti, ki vam omogoča, da se premaknete v svet nastopanja na odru. Njene dimenzije so: 4 cm x 12 cm x 3 cm.

Ta interaktivna igrača je izdelana iz trpežne plastike, ki zagotavlja dolgotrajno uživanje v glasbi in zabavi.

Zahvaljujoč temu kompletu lahko otroci raziskujejo svojo strast do glasbe, razvijajo ustvarjalnost in glasbene sposobnosti, medtem ko se zabavajo in ustvarjajo nepozabne trenutke skupaj s sorojenci, prijatelji ali starši. To je popoln način, da odkrijete veselje do ustvarjanja zvokov in uživate v čarobni moči glasbe!

Komponente kompleta:

– tipkovnica

– mikrofon

– stojalo za note

– kabel za tipkovnico

– navodilo

Dimenzije tipkovnice:

75 cm x 19 cm x 25 cm

Dimenzije mikrofona:

4cm x 12cm x 3cm

Velikost paketa:

83 cm x 27 cm x 9,5 cm

Koda izdelka: 15622

Ima CE certifikat in je v skladu s standardom EN71 .OPOZORILO! Igrača je namenjena otrokom starejšim od 3 let.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

Varnostna opozorila

UVOZNIK: LEANTOYS