Opis

HIP NOSILKA

3 FUNKCIJE: – nosilka ima 3 funkcije. Samo pas lahko uporabite kot oporo za nošenje otroka. Druga značilnost je Kombinacija pas + nosilka (komplet, ki se zapne z zadrgo) se uporablja za pritrditev otroka, ko je mati v stalnem gibanju. Zadnja možnost je sama nosilka, ki je namenjena najmanjšim otrokom do ležečega položaja.

DO 15 POLOŽAJEV 1 – možnost oblikovanja do 15 položajev za ležanje otroka. Multifunkcionalna kombinacija naramnic s trakom, ki omogoča menjavo kadarkoli, da bo potovanje udobno in bo imel otrok pravilen položaj.

ŠIROK BOČNI PAS S SEDEŽOM – opora za pravilno držo telesa. Trden pas in ergonomski sedež se popolnoma prilega telesu, zaradi česar je uporaba zelo priročna tako za starša kot za otroka. Prihranijo se roke, ramena in hrbet, saj je otrokova teža enakomerno porazdeljena okoli pasu, bokov in medenice.

VELIK ŽEP + STRANSKA ŽEPA –– bočni pas ima velik žep, vanj lahko spraviš vse, kar malček potrebuje za ven. Plenička, steklenička, robčki, duda, pena in vsi pripomočki, ki jih potrebujete za sprehod ali nakupovanje z dojenčkom, bodo zagotovo prišli tja. Žep se zapira z zadrgo. Dodatno sta v pasu našita dva žepa, ki se zapirata z elastiko. Vanj lahko postavite steklenice ali termosko.

SPECIFIKACIJA – siva barva material: bombaž / poliester največja obremenitev: 25 kg največja starost: 4 leta (pod pogojem, da ne presega 25 kg) mere: obseg pasu: 80×110 cm, višina pasu: 19 cm, nastavljiva višina nosilke: 44- 72 cm teža: 608g teža v paketu: 614g.