Opis

Coccolle Libra je ergonomski večnamenski otroški kengurujček  2 v 1, ki se lahko uporablja od rojstva (najmanj 3,5 kg) in do teže 15 kg, namenjena otrokom, starim od 0 do 3 let. Ergonomski nosilec za dojenčke Coccolle Libra je opremljen z gobico na hrbtni strani za zaščito otrokovega hrbtenice, odprtine za roke in stopala pa zagotavljajo prosto gibanje okončin. Visok, udoben ovratnik podpira otrokovo glavo in jo ščiti pred nenadzorovanimi zvijanji. Mrežasti material olajša pravilen pretok zraka. Nosilec za dojenčke je opremljen s snemljivo kapuco, ki ščiti otroka med sprehodi. Ponuja tudi sprednji žep. Zaradi posebne zgradbe nosilke lahko dojenček sedi v položaju žabe, ki pomaga pri pravilnem razvoju hrbta in bokov. Ko gre za udobje staršev, je nosilec opremljen z varnostnimi pasovi, trakovi in ​​udobnimi zaponkami, oblazinjenimi z gobo. Gemini ima preprost in praktičen sistem, ki vam omogoča, da otroka hitro in enostavno postavite notri.
Otroka lahko držite tako obrnjenega proti staršem, dokler ne vzdrži lastne teže glave, in nato obrnjenega navzven. Široki in dobro oblazinjeni pasovi zmanjšujejo težo zadaj. Nosilec iz gobice ščiti hrbtenico in otrokovo glavo, ne dovoljuje, da se zamahne.
Kengurujček za dojenčke Coccolle Libra je izdelan v skladu z evropskimi varnostnimi standardi (EN 13209-2: 2015). V skladu s temi evropskimi standardi so nosilci izpostavljeni številnim preskusom, ki potrjujejo njihovo skladnost uporabe že od malih nog. Tkanine, uporabljene v proizvodnem procesu, imajo higienska spričevala, potrjujejo kakovostne tkanine in so varne za zdravje otroka.

Barva: peščena

Proizvajalec: Coccolle