Opis

Coccolle Aries je večnamenski nosilec 3 v 1, ki ga lahko uporabljate od rojstva (najmanj 3,5 kg) do 15 kg, namenjenega otrokom, starim od 0 do 3 let. Kegurujček za dojenčke Coccolle Aries je zadaj opremljena z gobico za zaščito hrbtenice otroka, odprtine za roke in noge pa ponujajo svobodo gibanja okončin. Visok, udoben ovratnik drži otrokovo glavo in jo ščiti pred nenadzorovanimi zvijanji. Nastavljiv je z majhnimi gumbi za najbolj udoben položaj, ko otrok raste.
Kar zadeva udobje staršev, je nosilec za dojenčke opremljen z varnostnimi pasovi, trakovi in ​​udobnimi trakovi, oblazinjenimi z gobo. Uporablja preprost in praktičen sistem, ki vam omogoča, da otroka hitro in enostavno postavite v nosilec. Nosilec za dojenčke je zaradi dvojnega sistema zapiranja okoli bokov hkrati zelo varen.

Otroka lahko nosite tako obrnjenega proti staršem, dokler sam ne prenese teže glave, ali obrnjen navzven. Odpiranje nog prilagodite otroku na varen način. Majhnim otrokom grozi padec skozi odprtine nog. Široki in oblazinjeni pasovi so udobni in zmanjšujejo težo hrbta. Podpora iz gobice ščiti otrokov hrbtenico in tudi glavo, kar ji ne omogoča ravnovesja.
Nosilka za dojenčke Coccolle Aries je izdelana v skladu z evropskimi varnostnimi standardi (EN 13209-2: 2015). V skladu s temi evropskimi standardi so nosilci izpostavljeni številnim testom, ki potrjujejo njihovo skladnost uporabe že od malih nog. Tkanine, uporabljene v proizvodnem procesu, imajo higienska spričevala, potrjujejo kakovostne tkanine in so varne za zdravje otroka, hkrati pa omogočajo dober pretok zraka.
Značilnosti:
– visok, udoben ovratnik, ki podpira otrokov vrat in ga ščiti pred nenadzorovanimi zvijanji;
– Nastavljiv pas (med 75 cm in 115 cm) z dvojnimi zapiralnimi sistemi: Velcro in varnostni trak.