Opis

Karaoke mikrofon je odličen pripomoček za vse, ki radi pojejo. Naprava ima dva vgrajena zvočnika, ki omogočata odlično glasovno izboljšanje. Zahvaljujoč karaoke mikrofonu lahko pojete kadar koli in kjer koli – vgrajena litij-polimerna baterija omogoča, da naprava deluje več ur, ne da bi jo bilo treba priključiti na napajanje.

Zahvaljujoč zmanjšanju hrupa bo glas zvenel jasno in brez popačenja, možnosti nastavitve nizkih, srednjih in visokih tonov pa bodo vaše petje popeljale v novo dimenzijo.

Naprava ima možnost povezave s telefonom in snemanja glasu – kot nalašč za intervjuje, dodaten snemalnik zvoka med snemanjem videa, za radijske poddaje ali prenose v živo.

Mikrofon vam omogoča povezavo s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki ali pametnimi televizorji z operacijskim sistemom Android ter omogoča predvajanje glasbe zahvaljujoč vgrajenemu zvočniku.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

PROIZVAJALEC:MALATEC