Opis

Bazen ima številne elemente, ki spodbujajo otroka k igri. Viseče plišaste igrače se lahko snamejo in se otrok z njimi igra sam. Podloga je izdelana iz zelo prijetnega materiala, ki ga je enostavno vzdrževati. Vaš malček bo v njih preživljal čas, pestrost oblik in barv pa bo vašemu otroku omogočila pravilen razvoj.

Barvite grafike vzbudijo otrokovo radovednost in pomagajo pri razvoju vida. Izdelku so priložene žogice, ki jih lahko stresemo v bazen in poskrbimo za nepozabno zabavo. Bazen se lahko uporablja od rojstva otroka. Žive barve in vzorci bodo pritegnili pozornost tudi najbolj nemirnega dojenčka.V kompletu je tudi povodni konj na baterije, dovolj je, da potegnete za ročaj in slišite glasbo, ima možnost do 12 pesmi. Na podlogo je priložena tudi roza vrečka z drugim povodnim konjem, kamor lahko malček skrije svoje igrače. Podloga je v obliki kroga, okoli nje je mrežica, ki ščiti dojenčka pred padcem iz nje, luknjice v njej pa omogočajo, da predmet postavite znotraj ali zunaj podloge.

Komponente kompleta:

– bazen

– dva naglavna trakova

– 30 barvnih kroglic

– 3 plišasti obeski za podlogo: zeleni list, riba, blazina

– povodni konj na baterije

Dimenzije zloženega bazena:

90cm x 69cm x 54cm

Višina naglavnega traku:

55 cm

Dimenzije škatle:

58 cm x 46 cm x 9,5 cm

Podloga je namenjena dojenčkom takoj po rojstvu. Komplet ima CE certifikat in ustreza standardu EN 71. Pakiran je v kartonski škatli, zato je odlično darilo. Povodnega konja napajata dve bateriji LR44, ki sta priloženi.

PROIZVAJALEC: LEANTOYS