Opis

Izobraževalna interaktivna podloga za bazen 5 v 1 za dojenčke z žogicami Tigger

Podloga je izdelana iz zelo prijetnega materiala, ki ga je enostavno vzdrževati. Vaš malček bo v njih preživljal čas, pestrost oblik in barv pa bo vašemu otroku omogočila pravilen razvoj. Zasnovan je tako, da ga je mogoče uporabljati na različne načine – malček se lahko z njim igra leže na trebuščku ali na hrbtu, pa tudi sede.

Podloga ima 5 različnih možnosti: podloga skupaj z obroči, podloga sama, prepognjena ob straneh ali ustvarjanje bazena samostojno ali z obroči.

Barvite grafike vzbudijo otrokovo radovednost in pomagajo pri razvoju vida. Izdelku so priložene žogice, ki jih lahko stresemo v bazen in poskrbimo za nepozabno zabavo. Podloga se lahko uporablja od rojstva otroka. Žive barve in vzorci bodo pritegnili pozornost tudi najbolj nemirnega dojenčka. V kompletu je tudi povodni konj na baterije, dovolj je, da potegnete za ročaj in slišite glasbo. Na vrhu med loki je tudi mreža z luknjami za metanje žog.

Komponente kompleta:

– mat

– dva naglavna trakova

– 30 barvnih kroglic

– 3 plišasti obešalniki za podlogo

– blazino v obliki rogljička na katero lahko pritrdite obeske

– baterijski tiger

Mere zložene polne podloge:

110cm x 100cm x 50cm

Dolžina naglavnega traku:

150 cm

Dimenzije škatle:

70cm x 60cm x 10cm

Podloga je namenjena tako dojenčkom takoj po rojstvu kot tudi večjim otrokom. Komplet ima CE certifikat in ustreza standardu EN 71. Pakiran je v kartonski škatli, zato je odlično darilo. Tigger napajata dve bateriji LR44 (priloženi).