Opis

Interaktivni pes Yorkie se premika, laja, rjavo in črno

Če vaš otrok sanja o svojem hišnem ljubljenčku – skrbite zanj in hodite na dolge sprehode. Interactive  York  je odličen igralec! Pomagali vam bomo uresničiti vaše sanje. 

Ob dotiku začne lajati in premikati glavo in rep. Pes se bo odzval na vsak kontakt. Ko pa pritisnete stran na trebuh, pes premika tace, hodi naprej, laja in v ozadju igra prijazna glasba! Odlična ideja za vašega otroka, ne bo le pričarala nasmeha na njegov obraz, ampak bo tudi miniaturna različica pravega  yorkija.  Morda bo postala njegova prijateljica?   To bo začetek lastnega psa in učenja odgovornosti do živali skozi igro in vestnost pri opravljanju obveznosti, kar se bo v prihodnosti obrestovalo. 

Pes ima rjavo dlako in temno rjave oči, ki pritegnejo pozornost. Imitira pravega psa te pasme. Poleg tega ji doda čar čudovita rdeča pentlja na glavi.

Dimenzije psa:

20cm x 9cm x 21cm 

Igrača pes je pakirana  v prozorno folijo.  Namenjen je vsem otrokom starejšim od  3 let . Pes ima  CE certifikat , ki potrjuje, da izpolnjuje zahteve direktiv Evropske unije. Skladen s standardom EN71. Je zelo varna igrača, brez ostrih elementov, prijetna na dotik. Za igro s psom potrebujete 3 kose 1,5 V “AA” baterij. Priključek za baterijo se nahaja spodaj, pod krznom. 

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.