Opis

Inteligentni interaktivni robot na vodni pogon!

Daljinsko vodeno!

Vodni nezemljanski robot

Daljinsko voden robot je prišel iz prihodnosti, da krajša čas svojemu lastniku. Water Robot je namenjen malim in velikim otrokom, ki imajo radi tehnične novosti. Interaktivna igrača Water Robot lahko hodi naprej in nazaj, drsi, obrača glavo in celo pleše.

S toliko funkcijami bo poskrbel za ure neverjetne ustvarjalne zabave! Vodni robot na daljinsko upravljanje ima vgrajeno polnilno baterijo, ki jo polni na primer računalnik preko priloženega USB kabla.

Akumulatorska baterija bo bistveno zmanjšala tekoče stroške, poleg tega pa vam bo omogočila, da boste z igračo uživali dlje. Za popolno izrabo funkcij robota mu je potrebno zagotoviti dodaten vir energije, to je vodo. Nalijte vodo v rezervoar, ki se nahaja na hrbtu vesoljskega robota. POZOR: Uporabljajte tekočo vodo, ne točite mineralne vode.

Rezervoar je treba napolniti s priloženim lijakom, da ne bi poplavilo telesa robota. Nivo vode ne sme pasti pod minimum, označen s pikčasto črto na rezervoarju. Na sprednji strani robotovega trupa je gumb za vklop/izklop, ki aktivira igračo. Ko je igrača vklopljena, bo obraz zasvetil z LED tehnologijo.

Spremenljive svetleče LED diode so odlične za izražanje čustev in posnemanje obrazne mimike. Vodljivi vodni robot vas bo prijazno pozdravil in zabava se lahko začne.

Funkcije robota:

– sprehodi,

– pogoni,

– spremeni smer,

– obrača glavo levo in desno,

– plesi,

– govori jezik robotov,

– odgovarja na aplavz,

– patrulje.

Tehnični podatki:

– robot, ki ga napaja 3,7 V Li baterija

– čas polnjenja pribl. 4 ure

– domet daljinskega upravljanja do 10m

– velikost robota pribl. 38 cm x 14 cm x 12 cm

– teža robota pribl. 0,7 kg

Funkcije daljinskega upravljalnika:

– zagon robotovega govora,

– povečanje in zmanjšanje glasnosti,

– obračanje glave desno, levo

– hojo naprej in nazaj,

– potovanje naprej ali nazaj,

– spremenite smer desno ali levo,

– STOP,

– 3 plesne rutine na izbiro,

– programiranje,

– vklop funkcije PATROLA.

Set vključuje:

– robot,

– baterija (vgrajena),

– daljinec,

– USB polnilec.

Napajanje Robota napaja polnilna baterija (priložena) Daljinski upravljalnik napajata 2 x 1,5V AAA baterije (nista priloženi) Igrača v angleškem jeziku. Vesoljski vodni robot je družaben in rad komunicira, npr. po izvedbi plesa zahteva aplavz.

Aplavz ga bo zagotovo spodbudil za nadaljnje nastopanje. Set je zapakiran v privlačno embalažo in bo odlično darilo za vse ljubitelje tehničnih novosti.