Opis

POPOLNO ZA DRUŽINSKE IZLETE – ARIZONA je iglu šotor z dvemi spalnici z velikim zaprtim preddverjem, ki povezuje spalnice. Sestaviti ga je izredno enostavno. Je idealen šotor za družinske izlete ali kot zavetje pred sončnimi žarki, dežjem ali vetrom. Ta šotor bo idealen tudi za ribolov, vožnjo s kajaki ali kolesarske izlete. Zaradi majhne teže in kompaktnih dimenzij po zložitvi je nepogrešljiv element vsakega potovanja.

4 – OSEBE / 2 – SPALNICA – šotor bo kot nalašč za družinska potovanja ali kampiranje. Je prostoren, lahek in kompakten, kar vsekakor olajša njegov prevoz in zagotavlja priročne pogoje bivanja. Spalnice so prostorne in udobne! Zagotovo bodo ustrezali staršem z 2 ali 3 manjšimi otroki. Iglu šotor ARIZONA vam bo zagotovil ugodne pogoje za namestitev ne samo v kampu. Odlično se bo obnesla tudi v gozdu, na travniku in na plaži.
Preddverje – šotor ima praktičen predprostor, ki bo kot nalašč za kuhinjo ali garderobo. S preddverjem lahko zaščitite tam shranjena oblačila, obutev ali “kuhinjo”. Zahvaljujoč njej vam ni treba skrbeti, da se bodo vaše stvari v dežju zmočile.

TORBA – komplet vključuje udobeno in ergonomsko torbo s praktičnim ročajem, ki bo omogočal udobno nošenje in shranjevanje zloženega šotora.

SPECIFIKACIJA – število oseb: 4 material: 190T / PU 2000 / vodoodpornost strehe iz steklenih vlaken: 3000 mm vodni odpor tal vodnega stolpa: 2000 mm dimenzije spalnice (dolžina / širina / višina): 180/180/160 cm dimenzije šotora (dolžina / širina / višina): 570/180/170 cm teža: 6,35 kg teža v paketu: 6,4 kg

Znamka: IsoTrade
Številka izdelka: 00010116
Koda: 5900779936003