Opis

Dovolite svojemu otroku, da razišče vsak korak v hiši, ne da bi se bal, da bi padel in se poškodoval. Hojica za dojenčke je v tem procesu v pomoč, Coccolle Velto pa se spopade z osnovnimi potrebami od začetka tega novega obdobja v življenju vašega otroka.

Otroška sprehajalka Coccolle Velto je izdelana iz močne mat plastike, ki prenese majhne udarce, ki se pojavijo po hoji vanjo. Opremljen je z dvema dvojnima kolesoma in dvema enojnima kolesoma, ki se vrtita, da zagotovita nemoten in hiter prehod malčka na katero koli tla. Šest postankov zagotavlja dodatno varnost in preprečuje prevračanje otroka, vendar je treba hojo uporabljati le pod nadzorom odrasle osebe.

Glasbena igrača na pladnju za otroške sprehajalce zagotavlja zabavne trenutke med uporabo. Coccolle Velto je zložljiv in kompakten, zato je kot nalašč za družine, ki jih omejuje majhen prostor za shranjevanje. Sedež predhodnika je udoben in ergonomičen. Primerno za največ 12 kg teže.

Glavne značilnosti:

– Osnovna sprehajalka za dojenčke z glasbeno igračo

– Opremljena z enojnimi kolesi in dvojnimi plastičnimi kolesi

– Opremljen s 6 postanki

– Kompaktna, zložljiva velikost

– Udoben in ergonomski sedež

– Starost, +6 mesecev

Koda : 321014131

HOJICA
OPOZORILO! Otroka nikoli ne pustite samega brez nadzora.
OPOZORILO! Onemogočite dostop do stopnic ali drugih neravnih površin.
OPOZORILO! Ne uporabljajte v bližini ognja!
Izdelek je namenjen otrokom, ki že samostojno sedijo (po približno dopolnjenem 6. mesecu do 12. meseca). Izdelek ni primeren za otroke, ki že samostojno hodijo ali so težji od X kg (obremenitev določi proizvajalec). Prepovedana je uporaba izdelka na prostem ali na cestah z naklonom. Izdelek vedno uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Pazite, da otrok v hojici ne trči v steno ali druge trde predmete in na ta način preprečite nesreče. Pred vsako uporabo preverite ali so vsi sestavni deli dobro priviti/ pritrjeni in jih po potrebi ponovno privijte/ pritrdite ter se na ta način izognite morebitnim nevarnostim.

 

Proizvajalec: Coccolle