Opis

Hišica za punčke Lesena vila Nadia svetlo roza

Popolnoma opremljena lesena hišica za punčke mora imeti vsaka mlada dama v svoji sobi. Družinska igra in igranje s punčkami je ena izmed najljubših dejavnosti deklic. Igrača vam omogoča, da ustvarite svojo unikatno hišo, ki jo lahko vaš otrok okrasi po svojem okusu. Konstrukcija hiše je zelo premišljena in pametna. Hišica je lahko lep okras sobe male princeske. Koča je modernega, umirjenega in pravega videza ter bogato opremljena.

Razporeditev vile je naslednja:

-Prvo nadstropje, kjer je kuhinja s kopalnico z dvigalom ob strani

-Prvo nadstropje je dnevna soba in glasbena soba, kjer je klavir in krožno stopnišče, ki vodi v mansardo. Iz sobe je dostop na ogromen balkon, na katerega je pritrjen tobogan.

– Mansarda s čudovito spalnico in pogradom.

Vse sobe imajo leseno pohištvo za opremo. V kuhinji je vse, kar potrebujete za pripravo obrokov, miza v obliki rože in dva stola v roza barvi. Vsi ti elementi ustvarjajo čudovito vzdušje za skupno preživljanje časa. V istem nadstropju je kopalnica s kadjo, straniščem in umivalnikom, lepo osvetljena z LED diodami.

Za sprostitev bo najboljša dnevna soba, ki se nahaja v prvem nadstropju, kjer je kavč in klavir, kjer lahko igrate čudovite melodije. Ko pogledamo na podstrešje, najdemo spalnico z udobno posteljo, stolom in svetilko.

Balkon v prvem nadstropju je prostoren z dodatno montiranim toboganom. Pod celotno kočo je maketa z modrim ribnikom, obdanim s travo.

Kraljestvo punčk vašega otroka. Punčka se bo lahko igrala v svoji hiši.

Notranjost in stene so v popolni reprodukciji kot v pravi hiši umirjenih barv. Možnosti proste postavitve pohištva bodo razvile domišljijo, barvna shema pa bo poudarila toplo, družinsko vzdušje. Celoten komplet je osvetljen s toplo LED svetlobo.

Leseno pohištvo v kompletu: klavir, dva stola, sedežna garnitura, miza v obliki rože, svetilka, kopalna kad, WC, senčniki, žar, nočna omarica.

Dimenzije hiške Nadia in elementi kompleta

– višina hišice: 90 cm

– višina prvega nadstropja: cca 26 cm

– širina: 87 cm

– globina: 29 cm

– dolžina tobogana: 40 cm

– balkon: 28 cm x 30 cm, višina balustrade: 12 cm

– ribnik: 60 cm x 30 cm

– višina dviga: 24 cm, širina: 11 cm

– miza v obliki rože: premer 11 cm

– kad: 19 cm x 11 cm x 8 cm

-žar: 16 cm x 9 cm x 9 cm

Dimenzije škatle:

96 cm x 37,5 cm x 18,5 cm

Teža z embalažo:

13,6 kg

Teža brez embalaže:

12,4 kg

Po priporočilih proizvajalca je hiška Nadia namenjena otrokom starejšim od 3 let. Predstavljena garnitura je izdelana iz ekološkega in trdnega materiala, to je lesa. Uporaba lesa pri izvedbi projekta opazno poveča varnost in udobje uporabe kuhinje za več let starosti ter vzdržljivost in odpornost garniture na poškodbe.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

UVOZNIK: LEANTOYS