Opis

Helikopter Syma S111 GYRO je prava kopija Agusta A109 Power. Helikopter ima ohlapno nameščene rotorje, zaradi česar je veliko težje poškodovati helikopter pri padcu. Helikopter je opremljen z najnovejšim GYRO stabilizacijskim sistemom, ki pomembno vpliva na enostavnost vodenja leta. Žiroskop pomaga pri ohranjanju želenega položaja helikopterja.

Žiroskop pomembno vpliva na varnost in udobje uporabe. Domet daljinskega upravljalnika (do cca. 10 metrov) bo omogočil nemoteno upravljanje doma. Daljinski upravljalnik je dodatno opremljen s kablom za polnjenje polnilne baterije v helikopterju, ko nimamo dostopa do USB priključka. Model, ki je predstavljen tukaj, smo osebno preizkusili in med testi se je izkazal senzacionalno.

Žiroskop in poseben trimer za nastavitev vrtenja bosta vsakomur olajšala upravljanje stroja v zraku. Helikopter ima odličen pogonski sistem in se odlično obnese ne le v zaprtih prostorih, ampak tudi na prostem.

 

Glavne značilnosti tega modela:

– 3-kanalni infrardeči daljinski upravljalnik polne velikosti, ki omogoča: let naprej, let nazaj, vzpon, spust

– zavijte desno zavijte levo

– vrtenje za 360 stopinj

– daljinski upravljalnik ima poseben vrtljivi gumb daljinski upravljalnik je opremljen z izbirnikom frekvence daljinski upravljalnik potrebuje 6 AA baterij Helikopter je opremljen z Li-Poly baterijo (priložena) – baterijo je treba pred prvo uporabo napolniti

 

 

Komplet vsebuje: multifunkcijski infrardeči daljinski upravljalnik helikopterja Syma S1116G za popoln nadzor Kabel USB za polnjenje modela (npr. iz računalnika, prenosnika itd.) polnilec za učinkovito polnjenje rezervno lopato za repni motor RC helikopterji vam omogočajo razvoj veščin, kot so npr. koncentracija, ročne spretnosti, hitrost razmišljanja, okretnost in zvitost. Za izstrelitev helikopterja je treba daljinski upravljalnik ob vsakem izstrelitvi sinhronizirati s helikopterjem. To storite tako, da vklopite helikopter in nato vklopite daljinski upravljalnik.

Lučka LED na daljinskem upravljalniku bi morala utripati. Nato nastavite ročico za plin (leva krmilna palica) na daljinskem upravljalniku do konca navzdol, nato do konca navzgor in spet do konca. LED bo prenehala utripati in zasvetila z enakomerno svetlobo. To pomeni, da je helikopter zdaj sinhroniziran z daljinskim upravljalnikom in pripravljen za letenje.

Dimenzije helikopterja: 21,5 cm x 5 cm x 9,5 cm

Dimenzije paketa: 48 cm x 19 cm x 9 cm

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

UVOZNIK: LEANTOYS