Opis

Gugalni konjiček 2 v 1 Rider Grey Donkey 

Odkrijte čare našega gugalnega konjička! Tega sivega konjička s kremnimi in rjavimi poudarki je pravi užitek na dotik, njegova varna izdelava pa pomeni, da se lahko otroci igrajo brez strahu. Opremljen s trakovi zagotavlja popolno varnost med guganjem.

Dimenzije konja so 49 cm v višino, 60 cm v dolžino in 36 cm v širino. Dolžina ročajev (6 cm) je idealna za majhne roke, višina sedeža (33 cm) in profilirano naslonjalo (17 cm) pa zagotavljata udobje in stabilnost.

Ta konjiček ni samo vir veselja, ampak ima tudi glasbeno funkcijo – po vstavitvi 3 R6 AA baterij (niso priložene) začne igrati veselo melodijo. Poleg tega možnost preoblikovanja v ride-on z odpiranjem koles s premerom 8 cm daje še več možnosti za zabavo.

Naš rep je jamstvo za visoko kakovost – številni deli so izdelani iz lesa, kar zagotavlja vzdržljivost in moč. Ni le igrača, je odličen pripomoček za razvoj motoričnih sposobnosti in ravnotežja ter navdihujoče popotovanje v svet domišljije.

Popolno darilo za male raziskovalce, ki obožujejo gibanje, glasbo in ustvarjalno zabavo. Privoščite svojemu otroku nepozabno dogodivščino na varen in razvijajoč način!

 

Mere zadnjega dela:

60cm x 49cm x 36cm 

Velikost paketa:

60cm x 50cm x 37cm

 

Ima CE certifikat  in je v skladu s standardom  EN71

Opozorilo: Igrača je namenjena otrokom  starejšim od 3 let.