Opis

Gokart Monster bela/črna – napihnjena kolesa z ročno zavoro

Go-Cart s pedalom so vozila, ki so bila ustvarjena za aktivne otroke, ki ne morejo ostati na enem mestu. S tem opišite svojega otroka, ki že od prvih trenutkov življenja obožuje premikajoče se igrače Go-Cart Monster ga bo zelo razveselil. Štirikolesnik je fantastična alternativa za različne vrste koles in skuterjev in so enako zabavni. Child Go-Cart zagotavlja prijetno preživet čas na prostem. S tem vozilom bodo potovanja in dolgi sprehodi privlačnejši za vašega otroka in veliko lažji za vas.

Najpomembnejše funkcije Go-Cart Monster:

– močna in trda konstrukcija

– dizajn, ki daje pozornost

-nastavljiva dolžina od sedeža do volana

– počasna prestava

– dve smeri vožnje naprej/nazaj

– zlom za roke

-divje napumpana kolesa

Originalni, belo/črni Go-Cart ima veliko prednosti. To vozilo je bilo nameščeno na štirih divjih kolesih s profilom, kar skoraj izniči možnost obračanja. Ko je bil Go-Cart konstruiran, je bila ročna zavora vgrajena enako kot počasna prestava in napihnjena kolesa. Zaradi teh lastnosti Go-Cart ni samo varen, temveč tudi enostaven za uporabo. Če želite zlomiti, je vse, kar morate storiti, energično potegniti z roko, nameščeno tik nad zadnjim desnim kolesom. To je vse, kar si morate zapomniti, da začnete svoje zabavno potovanje.

Ker je nameščen na kolesih s črpalko, lahko voznik uporablja svoj dvoslednik na različnih površinah. Za udobje med vožnjo je zaslužen tudi črn, širok počivalnik. Pedala so nastavljiva po dolžini in volan ergonomske oblike. Zaradi vseh teh zmogljivosti je predstavljeni Go-Cart kos vsem pogojem. Preverite sami!

Verjamemo, da bi bilo to fantastično darilo za nekaj let starega otroka in bi ga spodbudilo k preživljanju več časa na prostem. S samostojno vožnjo in upravljanjem vozila bo vaš otrok postal bolj samostojen in odgovoren.

Go-Cart Monster je namenjen vsem starejšim od 3 let. Izpolnjuje vse zahteve za varno in udobno igro ter je označen s CE certifikatom. Še več, njegova proizvodnja je v skladu s standardom EN 71. Otroški Go-Cart Monster bi bil fantastično darilo vsakemu aktivnemu malčku. To vozilo je pakirano v risani škatli z navodili, ki omogočajo samostojno sestavljanje vseh elementov.

Pomembno: v skladu z navodili proizvajalca je največja obremenitev Go-Cart 40 kg!

Mere avta:

– dolžina: 94 cm,
– wild: 55 cm,
– višina: 54 cm,
– sedež: 34 cm x 23 cm x 34 cm,
– volan: 21 cm,
– veliko kolo: 26 cm,
– malo kolo: 21, 5 cm.

PROZVAJALEC: LEAN TOYS

Pred nakupom igrač bodite pozorni tudi na varnostna opozorila. Izdelek ni namenjen za uporabo v cestnem prometu.