Opis

Glasbeni komplet 3 v 1, mikrofon za kitaro, klaviaturo 

Ali vaš otrok želi ustvariti svojo ekipo z vrstniki? Zdaj imamo popoln komplet zanj. Lahko nastopa pred ožjo družino in nastopa na odru pred občinstvom.

Mikrofon za karaoke je zelo enostaven za uporabo – preprosto ga povežite z zunanjo napravo s kablom USB z vhodom Mini Jack v notranjosti in predvajajte glasbo v ozadju iz vašega telefona, MP3. Mikrofon ima zvočnik, preko katerega lahko slišite glasbo, lahko pa tudi zapojete ob glasbeni podlagi. Poleg tega je na voljo funkcija aplavza in aplavza, popolna po uspešnem koncertu. S pritiskanjem na gumbe na kitari bo otrok lahko zaigral različne melodije. Klaviatura ima 37 tipk, funkcije pa vključujejo zvoke različnih instrumentov, plesne ritme in demo pesmi. Tipke oddajajo tudi zvoke.

Naj se počuti kot glasbena zvezda na velikem odru. Rock skupina čaka.

Celoten komplet je v rdeči in črni barvi.

Elementi kompleta:

– kitara
– mikrofon
– klaviatura

Dimenzije sestavnih elementov:

– kitara: 56 cm x 22 cm x 4 cm

– mikrofon: 20,5 cm x 5 cm x 5 cm

– tipkovnica: 56 cm x 19 cm x 4 cm

Dimenzije škatle:

57 cm x 42 cm x 8 cm

Koda izdelka: 7835

Kitara se napaja s tremi “AA” 1,5 V baterijami (niso priložene), klaviaturo s tremi AA 1,5 V baterijami in mikrofonom z dvema AA 1,5 V baterijama, ki nista priloženi. Komplet je namenjen otrokom  starejšim od 3 let . Igrače imajo  CE certifikat  in ustrezajo  standardu EN 71 .

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

UVOZNIK: LEANTOYS