Opis

TERMALNA PODLOGA – ŽIRAFA

VELIKA VELIKOST – velikost bistveno vpliva na njeno funkcionalnost; primerna je  za več otrok ali veliko različnih igrač. Lahko jo uporabimo kot preprogo v otroški sobi, njene žive barve bodo zagotovo ugajale vsakemu malčku. Postala bo nepogrešljiv prijatelj otroških iger.
DVOSTRANSKA – žive barve in aplikacije pritegnejo otrokovo pozornost in ga spodbudijo k večkratni uporabi; na obeh straneh so natisnjene pravljične slike različnih likov, živali, ki vam bodo omogočile, da se otrok nauči besed in barv; preproga ima merilni trak, zahvaljujoč kateremu lahko malčka enostavno izmerimo v ležečem položaju. Kot nalašč za učenje plazenja in hoje. Nedrseča struktura bo zagotovila varnost otroka v prvih korakih.
Odporna na vlago – material, iz katerega je izdelana preproga, je odporen na vlago in ne vpija vode, kar vpliva na udobje uporabe izdelka pri najmlajših. Ni nam treba skrbeti, da bo otrok padel in polil kašo ali lečo, ker je blazinico enostavno očistiti.

PRENOSLJIVA – zložljiva preproga po prepogibanju zavzame malo prostora, zaradi česar jo je enostavno shraniti; po pakiranju v priloženi zaščitni pokrov ga lahko hitro in enostavno pripeljete na drugo mesto, npr. na vrt, park, plažo ali pa ga vzemite s seboj na pot.

SPECIFIKACIJA – barva: večbarna; nepremočljiva, nedrseča; material: biserni bombaž + PVC; mere preproge (dolžina / širina / debelina): 180/180 / 1cm; mere embalaže (dolžina / širina / višina): 17/17 / 195cm; teža z embalažo: 770g, CE, EN71

Proizvajalec: Kruzzel
Stevilka idelka:5900779935419
Koda izdelka:00009104