Opis

Vas zanima, kaj lahko vaš otrok najde v tem kompletu? Ta komplet ima številne prednosti. Kombinacija hitrosti, adrenalina, posebnih učinkov, zdrave tekmovalnosti in najboljše zabave! Predstavljamo realistično dirkališče, sestavljeno iz impresivnih zank, ki vas bodo spravile v strah, vaš avto se lahko vrti za 360 stopinj, ima večbarvne LED diode, ki popestrijo noro vožnjo. Omogoča, da tekmujeta dva voznika hkrati, vsak bo dobil svoj avto in krmilnik. To bo v vašem otroku prebudilo tekmovalni duh, ambicioznost in bistroumnost!

V kompletu sta dva avtomobilčka rdeče in modre barve v merilu 1:43. Vsa stikala se nahajajo na nadzorni plošči, ki je povezana z delčkom torte. Krmilnik ima dva gumba za povečanje hitrosti in zvočne učinke pospeševanja. Steza je dolga 7,6 m in se lahko zgradi na dva načina.

Zdaj lahko uživate v dolgi in adrenalinski zabavi!

Dimenzije elementov seta:
– raztegnjena steza: 190 cm x 100 cm x 36 cm

– 2x avtomobilčka: 10 cm x 5 cm,

– 2 x krmilnik: 15,5 cm x 10 cm

– 12V napajalnik

Velikost paketa:
– 63 cm x 50 cm x 10 cm

Avto je treba polniti zahvaljujoč priloženemu USB kablu. Krmilnik uporablja dve 1,5 V AAA bateriji. Skupaj potrebujemo štiri 1,5 V AAA baterije, ki niso priložene. Namenjeno otrokom starejšim od 3 let.