Opis

Daljinsko voden dinozaver Velociraptor – Sound Roaring Blue

Zvok dinozavra Velociraptorja na daljinsko upravljanje Roaring Blue

Film Jurski park in prazgodovinske živali zanima vašega otroka? Danes lahko ustvari svoj svet prazgodovinskih živali. Luskasta koža, široka glava in gibljiva usta dinozavra bodo zanimivi za vsakega najmlajšega raziskovalca, v katerem bi se lahko s tem vzbudila prava strast ali vsaj zanimiv hobi.

Dinozaver v odtenkih modre se premakne naprej, ko upravljate daljinski upravljalnik. Poleg tega ima zvočne in svetlobne učinke. Na strani Raptorja je gumb, ki aktivira 6 različnih hrupnih zvokov. Daljinski upravljalnik z okostjem dinozavra je še dodatna atrakcija in zanimivo izgleda na polici mladega raziskovalca skrivnosti starodavnih bitij. Infrardeči nadzor. Levi gumb upravlja naprej in nazaj, desni gumb pa desno in levo. Gumb z dinozavrom zažene samodejno predstavo. Giblje se kot pravi!

Zahvaljujoč preprostemu upravljanju se malček ne bo le zabaval, temveč bo razvijal natančnost in ročne spretnosti pri krmiljenju.

Elementi kompleta:

– dinozaver

– daljinec

Dimenzije sestavnih elementov:

dinozaver:

46 cm x 22 cm x 19 cm

daljinec:

11 cm x 7 cm x 4 cm

Dimenzije škatle:

32 cm x 23 cm x 25 cm

Dinozaver se napaja s 3,7 V 300 mAh, daljinski upravljalnik pa s tremi 1,5 V ‚AA‘ baterijami (niso priložene). Igrača je primerna za otroke starejše od 8 let. Dinozaver ima certifikat CE in je v skladu z EN 71 ter je pakiran v kartonski škatli s prozornim okencem, zaradi česar je idealen za obdarovanje.

Dolžina izdelka v centimetrih – 32
Opozorilo! – Igrača namenjena otrokom od 8 let
Spol – unisex
Starost – 8
Višina izdelka v centimetrih – 23
Širina izdelka v centimetrih – 25
Skupna teža v gramih – 3066,67

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

UVOZNIK: LEANTOYS