Opis

Baterijski dinozaver triceratops daljinsko voden zvok

Igrača je popolna reprodukcija ogromnega dinozavra, ki je živel pred približno 125 – 100 milijoni let. Narejen je v naravni barvi, ki je blizu avtentični barvi velikih plazilcev. Hodeči dinozaver ne more biti le senzacionalna igrača – uporaben bo tudi kot učni pripomoček. Malčka bo popeljal v svet dinozavrov in Jurskega parka. Razvijal bo malčkovo domišljijo in mu omogočil spoznavanje dejstev o prazgodovini in mitskih bitjih.

Triceratops popolnoma spominja na prazgodovinskega plazilca, njegov oklep in luske so reproducirani z najmanjšimi podrobnostmi. Ob vklopu se oči zasvetijo in svetijo rdeče. Premiki so videti zelo realistični. Super prednost je infrardeč daljinski upravljalnik. Dva gumba bosta pomagala premikati naprej, premika glavo, usta in tace. Med igranjem oddaja značilne zvoke dinozavrov.

Daljinski upravljalnik predstavlja obliko kamna, izgleda zanimivo in se predstavlja na polici malega raziskovalca prazgodovinskih bitij.

Vsak mali ljubitelj dinozavrov, bo vesel takšnega darila.

Dimenzije dinozavra:

23 cm x 5 cm x 10 cm

Dimenzije daljinskega upravljalnika:

10 cm x 7 cm x 3 cm

Dimenzije paketa:

33 cm x 18 cm x 9 cm

Dinozaver se napaja s tremi baterijami AA 1,5 V (niso priložene), daljinski upravljalnik se napaja z dvema baterijama AA 1,5 V (niso priložene). Igrača je primerna za otroke starejše od 8 let. Komplet ima CE certifikat in skladen z EN 71 ter je pakiran v kartonski škatli, zaradi česar je idealen za obdarovanje.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.

UVOZNIK: LEANTOYS