Opis
Privabite svoje stranke z vonjem prave vroče čokolade. Ta komercialni aparat za vročo čokolado je zasnovan za pripravo okusne vroče čokolade, dobesedno ‘na točenje’. Ta model, zasnovan na italijanskem dizajnu, ima funkcijo ogrevanja bain marie, ki zagotavlja, da se čokolada vzdržuje na konstantni temperaturi, brez gorenja. Poleg tega lopatice, ki se nenehno vrtijo, zagotavljajo, da vaša čokolada ostane brez grudic in svilnato gladka.
Ta aparat je primeren tudi za druge tople napitke, kot sta jajčni liker ali kuhano vino.
SPECIFIKACIJA
BAIN MARIE OGREVANJE PIJAČE PREPREČI VŽEGANJE ČOKOLADE
PADDLE SISTEM ZA ZAGOTAVLJANJE ŽAMETNO GLADKE ČOKOLADE BREZ GRUDIC
TERMOSTAT ZA NASTAVITEV TEMPERATURE PO ZAHTEVAH
SPIT PROTI ZAMAŠENJU
PLADEN ZA KAPLJANJE Z MERILCEM NIVOJA VODE
ENOSTAVNO ODSTRANLJIVA SKLEDA ZA IZDELKE
REZERVOAR ZA TOPLO VODO – ENOSTAVEN POSTOPEK PRAZNJENJA ENOSTAVEN ZA UPORABO, ČIŠČENJE IN VZDRŽEVANJE
Tehnične informacije
Utež | 6.0000 |
---|---|
Navodila | ja |
Mere – višina (cm) | 48 |
Mere – širina (cm) | 27 |
Mere – dolžina (cm) | 43 |
Nosilnost (kg) | 5 |
Moč (W) | 1006 |
Napetost (V) | 220 |
Uporaba | Profesionalno |
Vrsta ogrevanja | BAIN MARIE |
Tehnične specifikacije se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Slike so samo za referenco.
Uvoznik: beneo