Opis

Otroški voziček Fluido City je idealen za mamice, ki se večinoma potepajo po utrjenih površinah in parkih. Vzmetenje na vseh 4 kolesih pa pomeni udobno vožnjo tudi v trenutkih, ko malce zavijete s poti. Domiselne rešitve, kot je izredno velika košara z enostavnim dostopom pa voziček naredijo idealnega sopotnika za vsakdan.

Cam FLUIDO CITY MOD SMART col 782

Pri modularnih otroških vozičkih Fluido City lahko izbirate med petimi vrstami oblazinjenja. Izvedenka MOD SMART je navzven najbolj osnovno, umirjeno in klasično oblazinjenje. Namenjeno je vsem tistim, ki želite odlično kvaliteto in mirne barve s katerimi nočete vzbujati pozornosti, a so kljub temu dovolj elegantne in lepe, da z veseljem komurkoli pokažete vašega otroka.

Made in Italy

Fluido City nudi prav vse kar potrebujete od rojstva do starosti 3 let za prevoz in sprehode z vašim otrokom. Z ultra kompaktnim in lahkim okvirjem (samo 5,9 kg!), reverzibilnim športnim delom, košaro, homologirano za prevoz otroka v avtu do 10 kg ter avto sedežem skupine 0+ Area Zero (0-13 kg) nikjer ne boste ostali pred dilemo, če imate vse kar potrebujete.

Voziček Fluido je prejel nagrado za najboljši artikel na največjem

Dodatne informacije

Teža 21.00000000 kg