Opis

Božična dekoracija Nihajoča lučka z lučmi božička snežaka 2v1

Čudovita božična dekoracija za okrasitev vašega doma za prihajajoče praznike. V vaš dom bo prinesel toplo in družinsko vzdušje, ga naredil prijetnega in prispeval k božičnemu duhu. Idealen okras tudi za trgovske centre ali trgovine, da kupci že začutijo božično vzdušje.

Lanterna ima čudovit dizajn in rdečo barvo, značilno za to obdobje. Božični okras je narejen iz trpežne plastike, zaradi česar je lahek in močan, zato ga lahko uporabljate vsako leto, zato je zelo ekonomična izbira in nakup, ki bo trajal leta. Črpalka v notranjosti transportira sneg od podnožja in ga prši z vrha, kar daje vtis, kot da pada sneg.

V notranjosti je vesel Božiček s snežakom na gugalnici za ravnotežje, zadaj je visok zidan dimnik z božično jelko, iz katere pada umeten sneg, kar nakazuje simbole božiča.

To niso vse lastnosti.

Svetilka ima 2 različni možnosti višine, zahvaljujoč različnim kombinacijam lahko izberete katero koli mesto v svoji sobi. Samo lampijon ali cel lampijon, odločitev je vaša.

Poleg padajočega snega ima zvočno in svetlobno funkcijo. Sveti v različnih barvah, ki bodo popestrile vzdušje v zimskih večerih in nadomestile osvetlitev prostora. Vgrajena dva načina vam omogočata izbiro, ali lučka zasveti v različnih barvah skupaj z božičnimi pesmimi ali samo z učinkom padajočega snega in brez melodije. To spremenite tako, da drugič pritisnete gumb za vklop/izklop.

Na dnu lanterne svetijo tudi luči.

Komplet vključuje:

– božična lučka

– komponente za sestavljanje

– napajanje

Dimenzije svetilke:

18 cm x 18 cm x 65 cm

ima dve višini:

1- 105 cm

2- 140 cm

Dimenzije podstavka:

22 cm x 22 cm x 24 cm

Dimenzije paketa:

48 cm x 45 cm x 27 cm

Za otroke, starejše od 3 let. Igrača s certifikatom EN71 in CE.