Opis

Avtosedež Coccolle Cressida je narejen iz kakovostnih materialov in je namenjen uporabi za otroke, ki tehtajo med 0 in 36 kg. Vsestranski in eleganten, Cressida je avtosedež 4 v 1, ki združuje varnost in stabilnost sistema Isofix s tekstilnimi visokokakovostnimi tkaninami, ki ponujajo maksimalno udobje.

Otrok bo zrasel skupaj s tem avtosedežem, zato se bo v vsakem koraku razvoja počutil zaščitenega in udobnega. Poleg tega je to po naravi ekonomičen izdelek, saj lahko isti avtosedež uporabljate od rojstva do približno 12 let.

Namenjen dolgotrajni uporabi, lahko avtosedež Coccolle Cressida uporabljate tako naprej kot nazaj. Druga možnost zagotavlja največjo varnost, zlasti za novorojenčke; zato vsem staršem svetujemo, da avtosedež v tem položaju uporabljajo čim dlje. Če pa ta možnost ni več mogoča, je zelo enostavno uporabiti avtosedež, obrnjen naprej.

Za udobje otroka ima avtosedež Coccolle Cressida več nastavitvenih položajev. S 4 možnostmi prilagajanja (en položaj za nazaj in 3 položaji za naprej) je otroku zagotovljen udoben položaj ne glede na starost. Poleg tega je naslon za glavo nastavljiv po višini v 5 položajih, kar zagotavlja večjo raven zaščite in udobja.

Zaradi vrhunskih tkanin in reduciranih blazin Coccolle Cressida novorojenčkom ponuja ustrezno podporo za zagotavljanje zdrave rasti in razvoja. Prezračevalne luknje, izvrtane v plastično trdno lupino, zagotavljajo pravilen pretok zraka, tako da je malček brez znoja in se ne pregreje.

Priporočena starost Od 0 mesecev
Mere (cm) 48*45*75
Teža izdelka (kg) 13,2 kg
Isofix sysem DA
Največja podprta teža (kg) 36 kg
Spredaj Da
Zadnja stran Da

Koda: 320084620

(EN 13209-2: 2015)

Proizvajalec: Coccolle

OPOZORILA:

  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
  • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
  • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
  • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
  • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
  • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.