Opis

Coccolle Arra je avtosedež, namenjen skupini 1/2/3 (9-36 kg), ki otroku nudi varnost in udobje v stabilni in trpežni strukturi. Sedež je hiter in enostaven s 3-točkovnim varnostnim pasom avtomobila in bo del življenja vašega malčka, dokler uporaba avtomobilskega sedeža ne bo več potrebna. Izdelan iz kakovostnih materialov, trpežen in dobro oblazinjen, izdelek ponuja visoko raven udobja tudi po odstranitvi naslonjala, izdelek se lahko uporablja v dvignjenem načinu.

Sedež je opremljen z redukcijskimi elementi za skupino 9-18 kg. Ko pa otrok raste, se lahko sedež prilagodi tako, da se ustrezno prilega novim dimenzijam malega junaka: reducirne blazine bodo odstranjene, vzglavnik bo dvignjen glede na novo višino in nazadnje bo odstranjen varnostne pasove, bo junior uporabil avtomobilski pas.

Enostaven in enostaven za uporabo, Coccolle Arra je avtosedež brez isofix, ki ga lahko uporabljate samo z obrazom v smeri vožnje. Ta izdelek je racionalna, varna in finančno prijazna možnost za skupino, ki ji pripada, glede na to, da je uporaba avtosedeža bistvena in obvezna.

Prevleke sedežev lahko odstranite in operete, da izdelek ostane v optimalnih higienskih pogojih. Poleg tega je za skupino 2/3 (15-36 kg) mogoče odstraniti naslonjalo avtosedeža Coccolle Arra, izdelek pa lahko uporabite tudi kot dvig naslonjala.

Priporočena starost od 9 mesecev do 12 let
Mere (cm) 72*44*46
Spredaj Da
Največja podprta teža (kg) 36 kg
Teža izdelka (kg) 7 kg

Koda: 321082330

Proizvajalec: Coccolle

OPOZORILA:

  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
  • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
  • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
  • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
  • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
  • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.