Opis

Ta izjemen model prihaja z novim dizajnom, prešitimi, 3D materiali, visokokakovostnimi zaščitami in vstavkom za novorojenčke z nastavljivim naslonom za glavo v 2 položajih. Je edini stol, ki ga boste potrebovali od prvih dni otrokovega življenja do 12. leta starosti. , ki je združljiv za vse starostne skupine. Ponuja maksimalno udobje in varnost v vseh fazah uporabe, saj je opremljen tako z Isofix pritrdilnim sistemom kot top-tether pasom, ki zagotavlja dvojno stabilnost.

Rotacijski avtosedež 0-36 kg Coccolle Nova 2022 se bo uporabljal za skupine 0+ – obrnjena nazaj, nato pa za skupine 1, 2 in 3 – sedež bo nameščen v smeri vožnje. Sedež ima 2 položaja nagiba v prva stopnja uporabe, ki ima velikodušen položaj za spanje in 4 položaje za ležanje – za stopnjo uporabe skupin 1, 2 in 3. 360-stopinjski sistem vrtenja nudi dodatno udobje pri vstavljanju in odstranjevanju otroka – ko postavljate ali odstranjujete otroka otrok v/iz avtosedeža – v tem primeru je ta uporaba med vožnjo strogo prepovedana. Integriran stranski zaščitni sistem, ki ima funkcijo blaženja morebitnih udarcev. Integrirane plošče ‘Guard Surround Safety Panels’ – ki zmanjšajo stranski udarec v primeru trka.

Stol je opremljen z nastavljivim vzglavnikom, ki ga je mogoče spreminjati v 10 različnih položajev, odvisno od višine otroka. Z nastavitvijo naslona za glavo se spremeni širina sedeža – tako da bo otrok udobno sedel v vsaki situaciji. Sedežna školjka je izdelana iz jeklene ojačitve – najbolj trdnega materiala, z maksimalnimi rezultati v primeru trka. Pena ESP, uporabljena pri izdelavi sedeža, ima sposobnost minimiziranja morebitnega udarca, ki ga povzroči udarec. Pasovi in ​​opora za glavo se prilagodijo hkrati, samodejno – brez potrebe po odstranitvi katere koli komponente. Namestitev je enostavna, vodena po barvna oznaka (natisnjena na sedežu). Prevleka sedeža je snemljiva in pralna. Avtosedež Coccolle Nova 2022 lahko namestite in uporabljate tudi s pomočjo avtomobilskih pasov (3-točkovna pritrditev).

Priporočena starost Od 0 mes
Dimenzije (cm) 33x40x60/73
Teža izdelka (kg) 8 kg
Isofix sistem DA
Največja podprta teža (kg) 36 kg
360 stopinjsko vrtenje Da
Spredaj obrnjeno Da
Nazaj obrnjen Da

Proizvajalec: COCCOLLE

OPOZORILA:

  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora.
  • OPOZORILO! Otroka vedno pripnite z vsemi varnostnimi pasovi in tako preprečite nevarnost resnih poškodb. Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora- lahko je izredno nevarno.
  • OPOZORILO! Izdelek ni primeren za tek ali rolanje!
  • OPOZORILO! V globoko košaro ne dajajte dodatne vzmetnice!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z varnostnim pasom.
  • OPOZORILO! Otroka nikoli ne puščajte samega brez nadzora. Otroka vedno nadzirajte. Globoke košare ne uporabljajte kot posteljo v avtomobilu. Na ali okrog globoke košare ne pripenjajte ali nameščajte igrač z vrvicami. Globoke košare ne dajajte v bližino štedilnikov, grelnikov, odprtih ognjev, stopnic, odprtih oken ali drugih nevarnih predmetov, zaradi katerih se otrok lahko poškoduje.
  • OPOZORILO! Ne uporabljajte v avtomobilih z aktivirano varnostno zračno blazino.
  • OPOZORILO! Avtosedeža ne nameščajte v smeri vožnje na prednji ali drugi avtomobilski sedež, ki je opremljen z aktivirano varnostno zračno blazino. Nevarnost resnih poškodb ali smrti!
  • OPOZORILO! Preprečite resno nevarnost poškodb zaradi padcev ali zdrsov. Otroka vedno pripnite z ustreznim varnostnim pasom pasom in skladno z navodili proizvajalca avtosedeža.