Opis

Odslej ima lahko vaš otrok svoj avto! Uresničite sanje svojega malčka z nakupom udobnega avtomobilčka na baterije HL368 v privlačni, beli izvedbi. Pustite mu, da občuti veselje in svobodo.

Otroški avtomobilček izgleda kot pravi avtomobilček – s to razliko, da je prilagojen majhnemu otroku. Trdna in močna konstrukcija iz visokokakovostnih materialov je zaslužna za neprekinjeno zabavo več let. Baterijski avto HL368 je zasnovan v modernem stilu, ki bo zadovoljil okuse ne le najmlajših ljubiteljev avtomobilskih igrač, ampak tudi njihovih staršev. Notranjost, prečiščena do najmanjšega centimetra, in elementi, ki posnemajo prave dele, bodo poskrbeli, da se bo vaš otrok počutil kot v pravem avtomobilu – ki se seveda zna voziti sam.

Avtomobilska igrača HL368 je namenjena vsem otrokom starejšim od 3 let, pod vašim budnim očesom pa jo lahko uporabljajo tudi mlajši kolesarji. Predstavljeni avto na akumulator ima CE certifikat, njegova montaža pa je izredno enostavna in kratka – vzela vam bo približno 30 minut.

Tehnični podatki
Motor
4x45W
Baterija
2x12V7Ah
Menjalnik
Avtomatski, 3 prestave
Dimenzije
134,5 x 85,5 x 74 cm
maks. Hitrost
3-7km/h
Omeji težo
26 kg
maks. obremenitev
40 kg
Čas polnjenja
8 ur
Trajanje uporabe
1-2 uri
Zavora
Samodejno ob sprostitvi plina
Zasilna zavora iz RC
Oprema
Varnostni pas
+
Odprta vrata
+
Ključi
X
Sedež
Eko usnje
Kolesa
EVA
Daljinec
2,4 G
Izbira 3 načinov hitrosti (počasen, normalen, hiter)
Luči
LED diode na armaturni plošči
Žarometi, Zadnje luči
Avdio
USB
SD
MP3 AUX

PRIMERNO ZA OTROKE 3-8 LET.

PRILOŽENA SLIKOVNA NAVODILA

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys