Opis

Avto  All Ride je primeren za enega otroka. Zahvaljujoč ogromnim kolesom z vzmetenimi osmi in širokim sedežem zagotavlja udobno vožnjo tudi po trdem terenu.

Avto je opremljen tudi s strešnimi lučmi in LED lučmi . Inovativna avdio enota z moderno glasbo z USB/AUX vhodom. Za varnost otroka je na sedežu nastavljiv varnostni pas.

Daljinski upravljalnik – 2,4 GHz daljinski upravljalnik s povezovanjem z določenim avtomobilom z vrhunskim upravljanjem avtomobila in možnostjo nastavitve nizke, srednje ali visoke hitrosti z zaviranjem v sili.

2X2 pogon z visokim podvozjem – Za pogon skrbita dva 35W motorja na zadnjih kolesih, zaradi česar je avto primeren tudi za težje terene. Avto je popolnoma obešen z vzmetmi na sprednji in zadnji osi.

Tehnične specifikacije/dimenzije izdelkov
Dimenzije: 110 x 72 x 72 cm
Primerno za enega otroka
Gladek zagon motorja – brez trganja pri dodajanju plina
2,4 GHz daljinski upravljalnik s povezovanjem z določenim avtomobilom – nič več motenj signala iz drugih avtomobilov
ZASILNA ZAVORA NA DALJINSKO UPRAVLJANJE – onemogoči vse vozne funkcije avtomobila. Ponovni pritisk na zasilno zavoro aktivira vozne funkcije. Ta novost zagotavlja največji nadzor staršev nad vozilom in varno uporabo.
Možnost nastavitve hitrosti vožnje na daljinskem upravljalniku – daljinski upravljalnik staršem omogoča nastavitev hitrosti vožnje med vožnjo.
LED luči
Nastavite indikator hitrosti na daljinskem upravljalniku
Velika kolesa z visokim podvozjem!
Vzmetenje zadnje osi
Varnostni pas
širok sedež
USB
Teža: 18,0 kg.
Nosilnost: 30 kg
Hitrost: 3 – 6 km/h
Pogon: 2 x motor 12V 35W
Baterija: 1 x 12V / 7Ah
Adapter: od 220V do 12V / 1000mA
Polnjenje: od 6 do 12 ur
Čas vožnje: 1 do 2 uri, odvisno od teže in terena
Starostna kategorija: 3 do 8 let

PRILOŽENA SLIKOVNA NAVODILA

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys