Opis

Avtomobili  pod zastavo nemške znamke BMW  odlikujejo številne prednosti. Prva stvar, ki jo bo opazil vsak mimoidoči, je senzacionalna konstrukcija, ki spominja na vozilo polne velikosti za odrasle, a to še ni vse, kar ta avtomobil skriva.  Otroška različica modela BMW i8  je tudi fantastična notranjost, ki vsakemu majhnemu otroku omogoča, da se počuti kot v pravem avtomobilu. Odločite se za vozilo na akumulator in pri svojem otroku razvijte strast, ki jo bosta lahko skupaj delila v prihodnosti.

Športna različica  baterijskega BMW-jaje zlitje ogromne moči motorja s senzacionalnim, modernim dizajnom, ki skupaj tvorita popolno celoto. Otroški BMW i8 je bil zasnovan za otroke, starejše od 3 let. Za začetek zabave zaženite vozilo s pritiskom na gumb za zagon, kar pospremite  zvoki, ki spominjajo na delo pravega motorja , ter vklopite LED osvetlitev. Miniaturno različico BMW-ja napaja baterija 12V 4,5Ah , ki v duetu z  motorji 2x45W  omogoča fantastično zabavo pri treh različnih hitrostih. Velika prednost predstavljene različice otroškega modela je prost zagon, ki zagotavlja miren začetek vožnje.

V notranjosti vozila so bili nameščeni različni detajli, izboljšanje kakovosti elementov kartiranja po navdihu vozila polne velikosti  za odrasle. Malček ima na voljo mehak fotelj iz   eko usnja , katerega širina zagotavlja udobno in udobno potovanje . Kokpit ima ergonomsko oblikovan volan, katerega velikost je prilagojena dimenzijam rok majhnih otrok. Druga zanimiva lastnost, ki se skriva v BMW i8, je avdio plošča, ki vam omogoča predvajanje vaših najljubših pesmi iz MP3 predvajalnika in pomnilniških kartic, kot tudi s priključitvijo pomnilniškega medija na vrata USB. Armaturna plošča majhnega voznikovega vozila ima dodatno osvetlitev ozadja, zaradi česar posnema smernike in ure     izgledajo pravi. Prepričani smo, da bo oprema predstavljenega vozila všeč prav vsakemu otroku – tako fantku kot punčki.

Športni avto na bateriji BMW i8 je varljivo podoben svoji različici, namenjeni odraslim voznikom. Trdna in močna konstrukcija v duetu s kakovostnimi, vzdržljivimi materiali zagotavlja vsakemu otroku odlično zabavo več let. Zatemnjeno vetrobransko steklo, kot tudi LED luči v obliki, značilni za znamko BMW    bo vozilu dodal nenavaden, enkraten značaj. Vrata s polkrožnim zaključkom imajo notranjo blokado pred samodejnim odpiranjem med vožnjo, kar bo v kombinaciji s pasovi, pritrjenimi na sedež, povečalo varnost in udobje otrokovega potovanja v avtomobilu. Predstavljeni  model BMW  pritegne pozornost z originalno licenco, značilnim dizajnom, pozornostjo do najmanjših podrobnosti strukture, pa tudi z  opaznim visokim udobjem  uporabe.

Po priporočilih proizvajalca predstavljeno  baterijsko vozilo BMWi8 je namenjeno vsem otrokom starejšim od 3 let. Imamo pa odlično rešitev za vse dojenčke, ki želijo tudi potovati s svojim avtomobilom. Dovolj je, da otrokovi skrbniki ali starši uporabljajo  2. 4G daljinski upravljalnik, ki je priložen v kompletu , s katerim lahko sami prevzamete upravljanje vozila – konstrukcija daljinskega upravljalnika vključuje gumbe za upravljanje naprej/nazaj, obračanje. desno/levo, spremenite hitrost ali ustavite v sili.

Dimenzije embalaže:
116 x 59 x 31 cm

Teža;

17,8 kg

Motro
2x45W
Baterija
1x12V4,5Ah
Prenos
Avtomatski, 3 hitrosti
Dimenzije vozila
115 cm x 73 cm x 46 cm
Hitrost
3-7km/h
Teža
14,5 kg
maks. obremenitev
30 kg
trideset
Čas polnjenja
8 ur
Čas aktivnosti
do 1 ure
Zavora
Samodejno, ko spustite pedal za plin
Zaustavitev v sili z daljinskim upravljalnikom (P)

PRILOŽENA SLIKOVNA NAVODILA

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. POZOR! Uporaba vozila na javnih cestah, v bližini vodnih tokov in bazenov ali v majhnih prostorih pomeni tveganje za poškodbe uporabnika in drugih prisotnih ljudi. Uporaba dovoljena samo pod nadzorom odrasle osebe. Uporabljati z zaščitno opremo. Ta igrača nima zavor. Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.

Uvoznik: leantoys